Termeni si Conditii Magic Magazin

 

 1. Organizatorul 

Acest Regulament este detinut de catre firma Magic Smart Grup SRL, cu sediul in Bucuresti, Str. Serg. Nutu Ion, nr.27, sector 5, Bucuresti, inregistrata la Registrul Comertului cu nr. J40/9408/2014, CIF RO33472999.

 1. Definitii si termeni

Acesti termeni si conditii se aplica tuturor utilizatorilor Aplicatiei Mobile Saloanele Magic, precum si oricaror persoane care beneficiaza de serviciile Magic Magazin.

De serviciile Magic Magazin poate beneficia orice persoana cu domiciliul din Romania, care are sau nu aplicatia Saloanele Magic descarcata, care doreste sa efectueze o comanda online. 

Beneficiarul de servicii eCommerce Magic Magazin  este responsabil  pentru citirea si intelegerea Termenilor si Conditiilor. Continuarea utilizarii acestui serviciu reprezinta acordul de intelegere si acceptare a acestora.

Termenii si conditiile generale prevazute in continuare se vor aplica tuturor vanzarilor de bunuri de catre Magic Smart Grup SRL prin proiectul Magic Magazin si de catre partenerii sai si pot fi modificate oricand de catre Magic Smart Grup SRL, fara notificarea prealabila.

Client/ Cumparator – persoana fizica si/sau juridica, beneficiar al serviciilor de  eCommerce Magic Magazin, utilizator al platformei online. 

Furnizorul de servicii Magic Magazin/ Vanzator – detinatorul si administratorul Aplicatiei Saloanele Magic.

Adresa de Livrare / Locatia –  Conceptul Magic Magazin cuprinde ca arie geografica tot teritoriul Romaniei.

Cosul meu – sectiune din Cont care permite Cumparatorului/ Utilizatorului sa adauge Bunuri sau Servicii pe care doreste sa le achizitioneze la momentul adaugarii sau la un moment ulterior; in cazul in care Bunurile sau Serviciile nu sunt achizitionate la momentul adaugarii prin efectuarea Comenzii, Cumparatorul/ Utilizatorul va beneficia de serviciul oferit de catre Vanzator de urmarire a Bunurilor si Serviciilor prin primirea de Comunicari Comerciale din partea acestuia.

Comanda – un document electronic ce intervine ca forma de comunicare intre Vanzator si Cumparator, prin care Cumparatorul transmite Vanzatorului prin intermediul site-ului intentia sa de a achizitiona Bunuri si Servicii.

Bunuri si Servicii – orice produs sau serviciu listat in Shop, inclusiv produsele si serviciile mentionate in Comanda, care urmeaza a fi furnizate de catre Vanzator Cumparatorului, ca urmare a Contractului incheiat.

 

Produsul zilei – expunea in scop comercial, a unui numar finit de Bunuri si/sau Servicii avand un stoc limitat si predefinit, pentru o perioada limitata de timp, stabilita de catre Vanzator.

 

Tranzactie – incasarea unei sume rezultata din vanzarea unui Bun si/sau Serviciu de catre Magic Magazin Cumparatorului, prin utilizarea serviciilor procesatorului de carduri agreat de catre Vanzator, indiferent de modalitatea de livrare.

 

Specificatii – toate specificatiile si/sau descrierile Bunurilor si Serviciilor, asa cum sunt precizate in descrierea acestora.


Token – numar criptat unic, asociat cardului de plata al Cumparatorului dupa efectuarea unei plati on-line, dupa activariea serviciului PaybyClick si care va putea fi utilizat de catre Cumparator pentru autorizarea Tranzactiilor prin serviciul PaybyClick.

Dreptul la proprietate intelectuala – toate drepturile intangibile, cum ar fi dreptul de autor si drepturi in natura de autor, drepturile privind baza de date, drepturi de proiectare, drepturi de model, patente, marci inregistrate si inregistrari ale numelor de domenii pentru oricare din cele de mai sus.

3. Accesarea platformei si utilizarea serviciilor Magic Magazin

Serviciile Magic Magazin pot fi utilizate doar in conformitate cu prezentele reguli din Termeni si Conditii. 
Prin implemenatarea si punerea la dispozitia Clientilor a Aplicatiei pe Mobil Saloanele Magic, Furnizorul creaza un mediu virtual sigur si in conformitate cu toate normele legale si de siguranta a datelor, in vederea asigurarii legaturii dintre client si reprezentant.
Prin accesarea si inregistrarea Platformei, Clientul certifica pe proprie raspundere ca: are varsta de cel putin 18 ani, are capacitate juridica deplina si nu exista alte impedimente de ordin juridic in vederea angajarii in raporturi juridice cu furnizorul Magic Magazin, respectiv cu reprezentantii Magic Magazin.
Cumpararea produselor online de catre Client  se face dupa cum urmeaza: Clientul acceseaza aplicatia Saloanele Magic, se inregistreaza in cont sau isi creaza un cont nou si acceseaza butonul "Shop".
Clientul isi alege produsele dorite, adaugandu-le in cos si selectand numarul de bucati dorite.
Finalizeaza comanda completand adresa de livrare, selectand modalitatea de plata dorita - ramburs, la primirea coletului, sau online, cu cardul.Prin inregistrarea unei Comenzi pe Site, Cumparatorul este de acord cu forma de comunicare (telefonic sau pe chatul din aplicatie) prin care Vanzatorul isi deruleaza operatiunile comerciale.

Din motive justificate, Vanzatorul isi rezerva dreptul de a modifica cantitatea Bunurilor si/sau Serviciilor din Comanda. Daca modifica cantitatea de Bunuri si/sau Servicii din Comanda, va anunta Cumparatorul la numarul de telefon pus la dispozitia Vanzatorului la efectuarea Comenzii si va returna suma, in cazul in care aceasta a fost achitata online, cu cardul.

Comunicarea cu Vanzatorul se poate realiza prin suport online (Chat Aplicatie) sau telefonic. Vanzatorul are libertatea de a gestiona informatiile primite fara a fi nevoit sa aduca justificari pentru aceasta.
Toate tarifele aferente Bunurilor si/sau Serviciilor prezentate pe Site sunt exprimate in lei (RON) si includ TVA.

In cazul platilor online Vanzatorul nu poate fi facut responsabil pentru niciun alt cost suplimentar suportat de Cumparator, incluzand dar nelimitandu-se la comisioane de conversie valutara aplicate de catre banca emitenta a cardului acestuia, in cazul in care moneda de emitere a acestuia difera de RON. Responsabilitatea pentru aceasta actiune o poarta numai Cumparatorul.
Toate informatiile folosite pentru descrierea Bunurilor si/sau a Serviciilor disponibile pe Site (imagini) nu reprezinta o obligatie contractuala din partea Vanzatorului, acestea fiind utilizate exclusiv cu titlu de prezentare.

4. Comanda

4.1. Clientul/Cumparatorul poate efectua Comenzi in Aplicatia Mobila Saloanele Magic, sectiunea Shop, prin adaugarea Bunurilor si/sau Serviciilor dorite in cosul de cumparaturi, urmand a finaliza Comanda efectuand plata prin una dintre modalitatile indicate expres. Odata adaugat in cosul de cumparaturi, un Bun si/sau un Serviciu este disponibil pentru achizitie in masura in care exista stoc disponibil pentru aceasta. Adaugarea unui Bun/Serviciu in cosul de cumparaturi, in lipsa finalizarii Comenzii, nu atrage dupa sine inregistrarea unei comenzi, implicit nici rezervarea automata a Bunului/Serviciului.

4.2. Prin finalizarea Comenzii, Cumparatorul consimte ca toate datele furnizate de acesta, necesare procesului de cumparare, sunt corecte, complete si adevarate la data plasarii Comenzii.

4.3. Prin finalizarea Comenzii, Cumparatorul consimte ca Vanzatorul poate sa il contacteze, prin orice mijloc disponibil / agreat de Vanzator, in orice situatie in care este necesara contactarea Cumparatorului.

4.4. Vanzatorul poate anula Comanda efectuata de catre Cumparator, in urma unei notificari prealabile adresate Cumparatorului, fara nicio obligatie ulterioara a vreunei parti fata de cealalta sau fara ca vreo parte sa poata sa pretinda celeilalte daune-interese in urmatoarele cazuri:

4.4.1. neacceptarea de catre banca emitenta a cardului Cumparatorului, a tranzactiei, in cazul platii online;

4.4.2. invalidarea tranzactiei de catre procesatorul de carduri agreat de aplicatia Saloanele Magic, in cazul platii online;

4.4.3. datele furnizate de catre Client/Cumparator, pe Site sunt incomplete si/sau incorecte;

4.5. Cumparatorul are dreptul sa se retraga din Contract, respectiv sa returneze un Bun sau sa renunte la un Serviciu, in termen de 14 zile calendaristice, fara invocarea niciunui motiv si fara a suporta alte costuri decat cele de livrare. Astfel, potrivit OUG nr 34/2014, perioada de returnare a unui Bun sau renuntare la un Serviciu expira in termen de 14 zile de la:

 • – ziua in care Cumparatorul intra in posesia fizica a ultimului Bun – in cazul in care Cumparatorul comanda printr-o singura comanda produse multiple care vor fi livrate separat
 • – ziua in care Cumparatorul intra in posesia fizica a ultimului Bun sau a ultimei piese – in cazul livrarii unui produs care consta din mai multe loturi sau piese

4.6. In cazul in care Cumparatorul decide sa se retraga din Contract, acesta va semnala intentia de retur pe chatul din aplicatie

4.7. In cazul in care Comanda este achitata, Vanzatorul va rambursa suma in maxim 14 (paisprezece) zile de la data informarii Vanzatorului de catre Cumparator asupra deciziei sale de retragere din Contract. 

Suma va fi returnata dupa cum urmeaza:
4.7.1. pentru Comenzile achitate cu card bancar - prin restituire in contul din care a fost efectuata plata sau prin generarea unui voucher cu valoarea produsului returnat;
4.7.2. pentru Comenzile achitate ramburs / cu numerar in salon - prin restituire numerar in salon, cu cerere scrisa, prin restituirea contravalorii produsului in contul bancar transmis de client sau prin generarea unui voucher cu valoarea produsului returnat.

4.8. Vanzatorul va putea amana rambursarea sumei pana la primirea Bunurilor vandute sau pana la primirea unei dovezi conform careia acestea au fost expediate, in cazul in care nu s-a oferit sa recupereze el insusi Bunurile (se va lua data cea mai recenta).

4.9. Daca Bunul este returnat intr-o stare in care nu mai poate fi vandut ca si nou (ambalaj deschis, accesorii lipsa, Bunul este deteriorat), ne rezervam dreptul de a solicita o taxa pentru readucerea Bunului in stadiul initial, dupa caz,sau pentru a acoperi diferenta de pret rezultata din vanzarea produsului ca resigilat sau, la solicitarea Cumparatorului, vom reexpedia Bunul, cheltuielile de livrare fiind suportate de catre Cumparator.

4.10. In cazul in care un Bun si/sau Serviciu comandat de catre Cumparator, nu poate fi livrat de catre Vanzator, acesta din urma va informa Clientul/Cumparatorul asupra acestui fapt si va returna in contul Cumparatorului contravaloarea Bunului si/sau Serviciului, in termen de maxim 7 (sapte) zile de la data la care Vanzatorul a luat la cunostinta acest fapt sau de la data la care Cumparatorul si-a exprimat in mod expres intentia de reziliere a Contractului.

5. Livrarea Comenzilor
Vanzatorul va asigura ambalarea corespunzatoare a Bunurilor si va efectua livrarea Bunurilor si Serviciilor numai pe teritoriul Romaniei.
Dupa ce o comanda a fost procesata, in functie de alegerea clientului, aceasta va putea fi livrata prin:
5.1. Livrare prin curier, Sameday- se va percepe o taxa de 9,9 lei, indiferent de locatie, iar pentru valoarea comenzii de peste 100 de lei, taxa de livrare este zero.
5.2. Posibilitate de ridicare dintr-un Salon Magic - Gratuit
Daca se va alege aceasta optiune, in urma discutiei telefonice, clientul va putea alege una din cele 20 locatii fizice ale Vanzatorului:

 

 • Magic Salon Berceni - Sos. Oltenitei nr 140, Sector 4 Bucuresti
 • Magic Salon Rahova - Sos. Alexandriei nr 90, Sector 5, Bucuresti
 • Magic Salon Pantelimon - Sos. Pantelimon nr 91, Sector 2, Bucuresti
 • Magic Salon Dristor - Bvd Camil Ressu Nr 8, Sector 3, Bucuresti
 • Magic Salon Militari - Bvd Iuliu Maniu Nr 59, Sector 6, Bucuresti
 • Magic Salon Otopeni - 23 August Nr 1, Otopeni, Judetul Ilfov
 • Magic Salon Drumul Taberei - Str Brasov Nr 24, Sector 6, Bucuresti
 • Magic Salon Victoriei - Sos Nicolae Titulescu Nr 81-87, Sector 1, Bucuresti
 • Magic Salon Titan - Bvd 1 Decembrie 1918 Nr 41, Sector 3, Bucuresti
 • Magic Salon Baneasa - Bvd Aerogarii Nr 2-8, Sector 1, Bucuresti
 • Magic Salon Lacul Tei - Bvd Lacul Tei Nr 121, Sector 2, Bucuresti
 • Magic Salon Vitan - Calea Vitan Nr. 8A, Sector 3, Bucuresti
 • Magic Salon Diham - Blvd Basarabia Nr 55, Sector 2, Bucuresti
 • Magic Salon Dorobanti - Sos Stefan cel Mare Nr 1, Sect 1, Bucuresti
 • Magic Salon Calea Calarasi - Calea Calarasi Nr 172, Sect 3, Bucuresti
 • Magic Salon Mihai Bravu - Sos Mihai Bravu nr 292, bloc 5, parter, Sect 3, Bucuresti
 • Magic Salon Crangasi – Calea Crangasi nr 29, parter, Sect 6, Bucuresti
 • Magic Man Otopeni – Str. 23 August nr. 1, bloc B1-1, Otopeni
 • Magic Man Titan-Potcoava - Str Constantin Brâncuși nr 11, Sector 3, Bucuresti
 • Magic Salon & Man Militari Residence - Str Tineretului nr 63, bl 1, parter, sat Dudu, comuna Chiarjna, jud Ilfov

   

Cumparatorul va primi telefonic din partea unui reprezentant Magic Magazin, data cand va putea ridica comanda din locatia dorita.
Pentru comenzile platite online, Cumparatorul trebuie sa detina actul de identitate, pentru inmanarea produselor.

 

6. Mecanismul de acumulare de Sanse in aplicatia Saloanele Magic
La achizitionarea oricarui produs din magazin, cumparatorul primeste in contul sau din aplicatia Saloanele Magic sanse pe care le poate folosi la inscrierea in tombola Magic America. Procentul de sanse primite va fi in functie de categoria fiecarui client - Butterfly - 3%, Silver - 4%, Gold - 5%, Diamond - 6%, VIP - 7%. Numarul sanselor poate fi oricand urmarit in cadrul aplicatiei mobile Saloanele Magic, in sectiunea "Play". 

7. Plata

7.1. Preturile Bunurilor si Serviciilor afisate in cadrul Magic Magazin din Aplicatia Saloanele Magic includ T.V.A. conform legislatiei in vigoare.

7.2. Pretul, modalitatea de plata si termenul de plata sunt specificate in fiecare Comanda. 

7.3. Plata prin PaybyClick este o modalitate rapida de plata on-line cu cardul, care consta in efectuarea platii printr-un singur click prin utilizarea Tokenului aferent cardului, fara a mai fi nevoie de introducerea detaliilor aferente cardului de plata la fiecare Tranzactie.

7.4. Datele cardului de plata ale Utilizatorului/ Cumparatorului nu vor fi accesibile pentru Magic Magazin  si nici nu vor fi stocate de catre de Magic Magazin sau de catre procesatorul de plati integrat in Site, ci doar de catre institutia de autorizare a Tranzactiei sau o alta entitate autorizata sa presteze servicii de stocare date de identificare a cardului, despre a carei identitate Utilizatorul/ Cumparatorul va fi informat, anterior introducerii datelor.

8. Confidentialitate

8.1. Aplicatia Saloanele Magic  va pastra confidentialitatea informatiilor de orice natura pe care le furnizati. Dezvaluirea informatiilor furnizate se va putea face doar in conditiile mentionate in prezentul Document.

8.2. Nicio declaratie publica, promovare, comunicat de presa sau orice alt mod de dezvaluire catre terte parti nu va fi facuta de Cumparator/Client cu privire la Comanda/Contract fara consimtamantul prealabil scris al Vanzatorului.

9. Alte Clauze

Organizatorul isi rezerva dreptul de a modifica prezentul Regulament pe durata existentei serviciului Magic Magazin, fara o notificare prealabila. Varianta modificata va fi adusa la cunostinta clientilor prin afisare pe site-ul www.magicmagazin.ro/pagina/juridic. 

Pentru orice alte informatii sau nelamuriri puteti contacta Departamentul Marketing la adresa de e-mail: contact@magicmagazin.ro.


ADMINISTRATOR, 

Dragos Muller

×